Haal de beste op maat gemaakte gordijnen die passen in je binnen interieur

Een gordijn zoals wij allemaal kennen is voornamelijk gemaakt om je vensters te bedekken. Het zijn overlappende lamellen die op zijn beurt verschillende mechanismes hebben om geopend en gesloten te worden. De lamellen zijn meestal gemaakt uit hout, metaal, textiel of stoffen. Je kan zelf ook rolluiken verkrijgen die speciaal op maat gemaakt worden voor de gevraagde lengte van uw ramen en deuren.

Wat zijn op maat gemaakte rolluiken?

Dit zijn gordijnen die speciaal op maat zijn gemaakt naar de wensen van de klant zoals het ontwerp en meting. Deze kunnen gebruikt worden op elke plaats naar keuze. Je kan het ontwerp ontwikkelen op basis van de stijl die je verlangt en van de ruimte waar je de gordijnen wilt plaatsen. Het is ook mogelijk om te kiezen voor verschillende kleuren afhankelijk van je keuze en hoe goed het past in je kamer. Gelukkig zijn deze op maat gemaakte gordijnen nu online beschikbaar in een breed scala van stijlen, kleuren en stoffen.

Welke op maat gemaakte stijlen van gordijnen zijn er beschikbaar?

Verticale rolluiken: Verticale rolluiken zijn over het algemeen zeer stijlvol en verbeteren de uitstraling van je kamer. De gordijnen die beschikbaar zijn in dit variant zijn meestal licht van gewicht en redelijk goedkoop. Ze zijn beschikbaar in verschillende kleuren en patronen waaruit je kan kiezen.

Lichtdichte gordijnen: Deze zijn vooral nuttig om het licht dat binnen sijpelt te verminderen of volledig af te weren uit je slaapkamer. Deze zijn ook ideaal voor je speel of kinderkamer. Als je een liefhebber bent van gedimde licht kan je hiervoor op maat gemaakte gordijnen voor laten maken.

Plissé gordijnen: Hoewel de plissé gordijnen vaak voorkomend zijn, ontkent men niet dat plooi gordijnen die verwerkt worden in een op maat gemaakte rolluik een gevoel van luxe toevoegen in de kamer. Het voorkomt het binnendringen van zacht licht in je kamer en dit zorgt voor de vereiste privacy.

Rolgordijnen: Rol gordijnen kunnen gebruikt worden in eender welke kamer. Dit soort van gordijn is even goed te gebruiken in een badkamer als in een slaapkamer.

Je kan ook gaan voor de Roman Venetiaan gordijnen of de houten Venetiaan gordijnen. Andere op maat gemaakte soorten die ook zeer innovatief zijn, zijn het hout effect Venetiaan en de geweven hout.